Benodigdheden

1 kippenborst

1 kipfilet(1/2 kippenborst)

paar takjes platte peterselie (fijngeknipt)

2 eetlepels kipkruiden (met zout)

1/2 eetlepel ras al hanout (rood)

1 theelepel zwarte peper

1 theelepel gemberpoeder

1 eetlepel paprikapoeder

1 theelepel tijm

1/2 theelepel cayennepeper

paar chilivlokken

1 theelepel kurkuma

1 theelepel knoflooklookzout

3 eetlepels olie

Bereidingswijze

  1. Was de kip goed en snijd in blokjes
  2. Meng met de kruiden, peterselie en olie. Laat bij voorkeur een aantal uur of een nacht afgedekt marineren.
  3. Roer dan goed door en rijg de kipstukjes aan een stokje. Niet te vol maken zodat alle kanten goed gaat garen.
  4. Bak in een grillpan of grillplaat of leg op de barbecue
  5. Serveer eventueel met deze heerlijke pitabroodjes en een lekkere saus en rauwkost of salade https://glutenvrijgenietenmetouafae.nl/glutenvrije-pitabroodjes/

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten